Het team

“Het verbinden met en van mensen vind ik het mooiste wat er is”

Enny begon na haar Master Pedagogische Wetenschappen haar carrière in de verpleeghuiszorg. In 2014 richt zij samen met goede vriendin en tevens collega Ilse Nieuwland de succesvolle stichting Oud Geleerd Jong Gedaan op.

Enny woont samen met haar dochter in Amsterdam. Ze houdt van reizen en koken, doet actief aan kickboksen en haar grote passie is maatschappelijk ondernemen.

Enny van Arkel

Netwerker

splash-purple

“Ik geloof dat er altijd en overal ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling”

Ilse startte na haar Master Training & Development op een psychogeriatrische afdeling in een verpleeghuis en gaf aansluitend trainingen aan zorgprofessionals. In 2014 richt zij samen met goede vriendin en tevens collega Enny van Arkel de succesvolle stichting Oud Geleerd Jong Gedaan op.

Ilse woont met haar man en zoontjes in Amstelveen, waar zij ook werd geboren. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de natuur, in binnen – en buitenland. Ze wordt gelukkig van goede gesprekken met vrienden, lekker eten en portrettekenen

Ilse Nieuwland

Trainingsexpert

“Ik denk dat verbinding op verschillende manieren tot stand kan komen: via woorden, maar ook via dans of muziek”

Na haar Master politieke filosofie en bachelor Taal- en cultuurstudies heeft Jip gewerkt als docent Nederlands voor anderstaligen. Als projectleider bij Bubbelbrekers is ze verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van MDT: maatschappelijke diensttijd voor jongeren. In deze functie combineert ze haar passie voor onderwijs met haar interesse in filosofie en interculturaliteit.

Jip woont in Den Haag en geniet ervan om te zien waar anderen door gedreven worden. In haar vrije tijd gaat ze graag de verbinding met anderen aan door samen te zingen of dansen.

Jip Zant

Projectleider

“Het is super waardevol om contact te maken buiten je eigen bubbel’’

Na haar studie Algemene Sociale Wetenschappen en een master Sociologie is Anouke aan de slag gegaan in het maatschappelijk werkveld. Haar grote interesse in onderwijs, kansengelijkheid en maatschappelijke participatie komt in haar functie projectleider Bubbelbrekers allemaal samen.

Anouke woont in Amsterdam en verslindt in haar vrije tijd zoveel mogelijk boeken en documentaires. Verder is ze regelmatig te vinden in een leuk café of in de natuur samen met familie en vrienden.

Anouke Mandjes

Projectleider

Onze trainers

Naomi Ehrlich

“Samen onderzoeken hoe betekenisvol contact tot stand komt geeft veel voldoening. Want niets is mooier dan het ervaren van verbinding; de ander zien en jezelf laten zien”.

Nathalie Petersen

“Gedrag en communicatie vind ik fascinerend. Je kunt hiermee verschil maken in het contact met anderen. De methodiek van Bubbelbrekers geeft prachtige inzichten en tools en zijn direct toepasbaar op een authentieke manier. Trots om hieraan bij te dragen voor Bubbelbrekers.“

Sandy Tjin A Koeng

“De methodiek van Bubbelbrekers spreekt mij enorm aan. Daarbij kan je als trainer de deelnemers enthousiasmeren door de methodiek ook te laten ervaren tijdens de training. Door de trainingen te geven kan ik zo bijdragen aan nog meer betekenisvol contact!”

Rian Verkooijen

“Betekenisvol contact leidt tot warme gesprekken en echte verbinding. Mijn open mind en nieuwsgierigheid in wat mensen bindt en boeit, brengt me met hen in gesprek.”